Ikea återkallar

IKEA återkallar ODGER Skrivbordsstol, antracit

IKEA återkallar ODGER Skrivbordsstol, antracit – IKEA

Om det visar sig att en produkt inte kan garantera den kvalitet eller säkerhet som vi kräver, väljer vi att återkalla produkten tillsvidare.

IKEA uppmanar alla kunder som äger en ODGER Skrivbordsstol, antracit med datumstämpel till och med 2221att sluta använda den och kontakta IKEA för full återbetalning. 

Produktåterkallelser – IKEA

13 jan. 2023 — IKEA uppmanar alla kunder som äger en LETTAN Spegel med datumstämpel till och med 2105 att sluta använda den och att kostnadsfritt beställa …

Ibland blir det inte riktigt som man tänkt sig och det gäller även för oss. Vi jobbar hårt för att göra våra produkter säkra och hållbara men ibland tvingas vi inse att en produkt inte håller måttet. Här hittar du gällande återkallelser av IKEA produkter.

IKEA återkallar HEROISK och TALRIKA

IKEA återkallar HEROISK och TALRIKA – IKEA

IKEA uppmanar alla kunder som äger en LETTAN Spegel med datumstämpel till …

IKEA uppmanar alla kunder som äger HEROISK eller TALRIKA tallrikar, skålar och muggar att sluta använda dem och kontakta IKEA för full återbetalning. Kvitto är inte nödvändigt.

Vad gör jag om en produkt jag köpt blir återkallad? – IKEA

Vad gör jag om en produkt jag köpt blir återkallad? – IKEA Sverige

Sverige – Om det visar sig att en produkt inte kan garantera den kvalitet eller säkerhet som vi kräver, väljer vi att återkalla produkten tillsvidare. För mer i

IKEA återkallar ODGER Skrivbordsstol

IKEA återkallar ODGER Skrivbordsstol – IKEA

IKEA uppmanar alla kunder som äger en ODGER Skrivbordsstol, antracit med datumstämpel till och med 2221 att sluta använda den och kontakta IKEA för full återbetalning.

IKEA återkallar vissa LETTAN speglar

IKEA återkallar vissa LETTAN speglar – IKEA

IKEA uppmanar alla kunder som äger en LETTAN Spegel med datumstämpel till och med 2105 att sluta använda den och att kostnadsfritt beställa utbytbara väggbeslag.

IKEA återkallar LETTAN speglar för byte av väggbeslag

IKEA återkallar LETTAN speglar för byte av väggbeslag – IKEA

IKEA uppmanar alla kunder som äger en LETTAN Spegel med datumstämpel till och med 2105 att sluta använda den och att kostnadsfritt beställa utbytbara väggbeslag.

IKEA återkallar ett begränsat antal Grönsaksbullar

IKEA återkallar ett begränsat antal Grönsaksbullar – IKEA

IKEA uppmanar alla kunder som har köpt HUVUDROLL Grönsaksbullar, fryst, 1000 g med bäst före-datum 2022-10-26 att kontakta IKEA för full återbetalning, på grund av risk för plastbitar i produkten

Almondy återkallar ett begränsat antal Mandeltårta – IKEA

Almondy återkallar ett begränsat antal Almondy Mandeltårta med Daim 400g då det påträffats ett metallföremål i en tårta. Produkten återkallas som en försiktighetsåtgärd och gäller endast Almondy Mandeltårta med Daim 400g, inköpta på IKEA varuhus, med bäst före-datum 2023-11-18 och LOT-nummer L2140.

Ikea återkallar speglar – kan falla och gå sönder | GP

Keywords: ikea återkallar