Polypropen matta rusta

Slätvävda mellanstora mattor – Rusta

Slätvävda mellanstora mattor – Rusta

På Rusta kan du välja bland 240 mattor i olika storlekar och material. Vi har allt från lättskötta bastmattor och modeller i sisallook till mjuka och dekorativa …

Mattor – Rusta

Mattor – Rusta

Mattan är en viktig detalj som bidrar till att skapa en varm och ombonad känsla. Hos oss hittar du ett brett sortiment av mattor i olika stilar!

Matta Lena 200×290 cm Svart Polypropen – Rusta

Matta Lena 200×290 cm Svart Polypropen – Stora mattor – Rusta.com

Lena är en slittålig matta i sisallook som tack vare syntetmaterialet är enkel att underhålla och hålla ren från fläckar.
Den svarta mattan passar därför bra i både hall och kök. Tack vare att den är både UV-resistent och vattentålig fungerar den lika bra inomhus som utomhus. Oavsett om du placerar den i ditt vardagsrum, på balkongen eller i trädgården kommer denna matta i sisallook att bli ett dekorativt tillskott.

Matta Sam 160×230 cm Off-white Polypropen – Rusta

Matta Caroline 160×230 cm Off-white 60% … – Rusta

Matta Caroline 160×230 cm Off-white 60% Polypropen / 40% Polyester – Mellanstora mattor – Rusta.com

Sjunk ner med fötterna i denna mjuka luggmatta! Mattan Caroline har ett vackert urskuret mönster som ger mattan både struktur och djup.
Den naturfärgade mattan passar perfekt i sov- och vardagsrummet tack vare sina ljuddämpande och värmande egenskaper. Ge ditt hem en mer ombonad känsla samtidigt som du förser ditt golv med ett värmande och mjukt underlag. Mattan är tillverkad av syntetmaterial vilket gör den lätt att underhålla och rengöra från fläckar.

Slätvävda mattor – Rusta

Slätvävda mattor – Rusta

Våra slätvävda mattor är UV-resistenta och går att ha på balkongen, altanen eller i köket. Rustas mattor håller hög kvalitet till ett lågt pris!

Matta Unni 160×230 cm Grå Polypropen – Rusta

Matta Unni 160×230 cm Grå Polypropen – Mellanstora mattor – Rusta.com

Sjunk ner med fötterna i denna mjuka luggmatta! Passar perfekt i sov- och vardagsrummet tack vare sina ljuddämpande och värmande egenskaper. Ge ditt hem en mer ombonad känsla samtidigt som du förser ditt golv med ett värmande och mjukt underlag. Mattan är tillverkad av syntetmaterial vilket gör den lätt att underhålla och rengöra från fläckar. Mattan har en modern mönsterbild som passar in i de flesta hem och inredningsstilar.
Det stilrena mönstret är en blandning av svart, grått och vitt.

Matta Lizette 160×230 cm Mörkgrå Polypropen – Rusta

Matta Lizette 160×230 cm Mörkgrå Polypropen – Mellanstora mattor – Rusta.com

Sjunk ner med fötterna i denna mjuka och glansiga luggmatta! Lizette passar perfekt i sov- och vardagsrummet tack vare sina ljuddämpande och värmande egenskaper. Ge ditt hem en mer ombonad känsla samtidigt som du förser ditt golv med ett värmande och mjukt underlag.
Den mörkgrå mattan är tillverkad av syntetmaterial vilket gör den lätt att underhålla och rengöra från fläckar. Mattan Lizette har en filtbaksida som dels skyddar ditt golv men också möjliggör att du kan själv klippa mattan till valfri storlek. Detta innebär att du väldigt enkelt och flexibelt kan anpassa samt skräddarsy mattan efter önskat mått! Använd en vass mattkniv för bästa resultat. Skär alltid på mattans undersida. Lägg ett skydd under mattan och använd en linjal i metall för att få till ett rakt snitt. Sopa eller dammsug sedan bort rester från mattluggen.

Matta Elin 160×230 cm Vit Polypropen – Rusta

Matta Elin 160×230 cm Vit Polypropen – Mellanstora mattor – Rusta.com

Elin är en härligt mjuk ryamatta som utseendemässigt påminner om en ullmatta!

Keywords: polypropen matta rusta