Skjutdörrar ikea

Skjutdörrar – perfekta till garderob eller som rumsavdelare

Skjutdörrar – perfekta till garderob eller som rumsavdelare – IKEA

Byt ut handtag och gångjärn mot skenor och hjul. Skjutdörrsgarderober behöver ingen plats för att öppnas, men bidrar med modern stil i ett rum.

Drömmer du om en rymlig garderob i sovrummet eller en avskliljd arbetsplats? Använd skjutdörrar för att enkelt skapa nya rum i ditt hem. Besök oss i varuhus eller på IKEA.se.

SKYTTA skjutdörrar till garderob – IKEA

SKYTTA skjutdörrar till garderob – IKEA

SKYTTA skjutdörrar till garderob

PAX skjutdörrar till garderober – IKEA

Skjutdörrar till PAX garderober – IKEA

Den praktiska fördelen med skjutdörrar på garderoberna är att de inte öppnas utåt. Det gör att de kräver mindre plats och fungerar bra i sovrum, garderobsalkover eller hallar. Ytterligare en fördel med skjutdörrar är att de är snygga och gör stor skillnad i rummet. Ta en närmare titt på våra skjutdörrar i olika stilar, färger och storlekar.

Skjutdörrar som rumsavdelare eller garderob i sovrum – IKEA

Med SKYTTA skjutdörrar kan du enkelt skapa en rymlig garderob eller förvandla ett rum till två med skjutdörrar som rumsavdelare. Kombinera ramar och paneler som du vill. Välj mellan halvtransparent, glas, högglans, träfolie och spegel. Upptäck alla rumsdelare på IKEA.se

PLATSA skjutdörrar – IKEA

PLATSA skjutdörrar – IKEA

Skjutdörrsförvaring är en stor hjälp när det gäller att frigöra mer golvyta eftersom det inte tar upp något extra utrymme när det är öppet. Bläddra bland våra skjutdörrar i PLATSA i en mängd olika utföranden och storlekar för att hitta de som passar den kombination du har gjort i en stil som matchar ditt utrymme.

Garderober med skjutdörrar – IKEA

Garderober med skjutrörrar – IKEA

Garderober med skjutdörrar är en platseffektiv lösning som passar bra i små rum. Få inspiration och köp garderober på ikea.se.

SKYTTA delar – IKEA

Skenor och andra delar till skjutdörrar – IKEA

SKYTTA delar

PAX garderober med dörr och skjutdörr – IKEA

PAX kombinationer med skjutdörrar – IKEA

Gör det mesta av din sovrumsförvaring med vårt utbud av PAX garderobsset. Välj en av våra kombinationer med dörr eller skapa din egen skräddarsydda med vår PAX garderobsplanerare. Besök IKEA online och kolla in vårt breda utbud och matcha det med din inredningsstil.

HASVIK Skjutdörrpar, vit, 150×236 cm – IKEA

HASVIK Skjutdörrpar, vit, 150×236 cm.

Keywords: skjutdörrar ikea, ikea skjutdörrar, skjutdörrar garderob ikea, utanpåliggande skjutdörr ikea, topphängda skjutdörrar ikea, skjutdörrar – ikea, ikea garderobsdörrar skjut, skytta ikea, ikea skjutdörrar utan garderob, dragdörrar ikea