Skolåda ikea

Skolådor – IKEA

Skolådor – IKEA

Hitta din optimala skoförvaring på IKEA. Vi erbjuder skoskåp, skohylla och skoställ i en mängd olika stilar, färger och storlekar för att passa alla rum i …

Skolådor

SKUBB Skolåda, vit, 22x34x16 cm – IKEA

SKUBB Skolåda, vit, 22x34x16 cm. Vill du få full kontroll på din garderob kombinerar du flera delar i serien SKUBB.

SKUFFEN Skolåda, transparent, 36x29x21 cm – IKEA

SKUFFEN Skolåda, transparent, 36x29x21 cm Den här transparenta skolådan är perfekt om du vill ta hand om dina sneakers lite extra – och visa upp dem. Stapla gärna flera lådor ovanpå varandra för att få en bra överblick över dina favoriter.

TRONES Skoskåp/förvaring, vit, 52×39 cm – IKEA

TRONES Skoskåp/förvaring, vit, 52×39 cm. Det är grunt och liten plats – en praktisk lösning i mindre entréer eller hallar.

SKUBB Skolåda, mörkgrå, 22x34x16 cm – IKEA

SKUBB Skolåda, mörkgrå, 22x34x16 cm Nätet får luft att cirkulera runt dina skor och gör det enkelt att se vilket par du har I lådan. Vill du få full kontroll på din garderob kombinerar du flera delar i serien SKUBB. Genom nätfönstret ser du vilka skor du har i lådan.

TRONES Skoskåp/förvaring, svart, 52x18x39 cm – IKEA

TRONES Skoskåp/förvaring, svart, 52×39 cm – IKEA

TRONES Skoskåp/förvaring, svart, 52×39 cm. Det är grunt och liten plats – en praktisk lösning i mindre entréer eller hallar.

Skoskåp för din hall – IKEA

Skoskåp för din hall – IKEA

Hitta din optimala skoförvaring på IKEA. Vi erbjuder skoskåp, skohylla och skoställ i en mängd olika stilar, färger och storlekar för att passa alla rum i ditt hem. De hjälper dig frigöra utrymme, hålla hallen prydlig och ser till att du hittar din favoritskor när du behöver dem.

HEMMAFIXARE Skolåda, tyg randig/vit/grå, 23x34x19 cm

HEMMAFIXARE Skolåda, tyg randig/vit/grå, 23x34x19 cm – IKEA

HEMMAFIXARE Skolåda, tyg randig/vit/grå, 23x34x19 cm Den här skolådan i mjukt tyg rymmer 2 par skor och har en praktisk avdelare som håller dem isär. Och skulle du behöva plats för fler skor kan du stapla flera lådor på varandra, snyggt och prydligt.

Lådor för kläder – perfekt för klädförvaring – IKEA

Lådor för kläder – perfekt för klädförvaring – IKEA

Förvaringslådor för kläder och skor är riktiga vardagshjältar och tar hand om allt från dina vintermössor till din strumpsamling. De kan hjälpa dig förvandla en rörig och trång yta till en stilren och effektiv förvaringsdröm. Utforska våra lådor och förvaringsväskor och organisera din tillvaro.

Keywords: skolåda ikea, skolådor ikea, ikea skolåda